Середовище проживання будь-кого з нас включає в себе множину шкідливих компонентів для нормальної роботи організму. Напевно, кожен добре поінформований, що елементарні правила правильного харчування – непідробна застава оптимальної функціональності тіла. Проблема систематичного забруднення крові не суттєво нижче, ніж у випадку шкірних покривів. Інноваційні в харчуванні - це те, що може насправді допомогти в порятунку вашого організму від шкідливого впливу поганих продуктів.
Утримувати оптимальний рівень здорового способу життя неможливо без гармонічно підібраного харчування. Формування та оптимальний розподіл продуктів, призначених для сніданку, обіду та вечірнього вживання поживних речовин людини здійснювати у відповідності з її віком, як і безпосередньо ступенем щоденної завантаженості.
Здоровий раціон базується на наступних основах:
- Без сніданку не обійтися – запам'ятайте.
- Близько п'яти прийомів їжі на день, три з яких обов'язкові та систематичні, повинні бути обов'язково.
- Щодо білків, вони повинні міститися у щоденному раціоні в кількості не менше чверті.
- П'ємо воду у міру виникнення спраги, краще пити мінеральну воду, виключіть напої з вмістом цукру або СО2.
- Намагаємося виключити вживання продуктів з цукром, алкогольних напоїв, смаженого та здобного, але не варто особливо морочитися на заборонах.
- Омега-3 - надзвичайно важлива речовина для організму людини.
Тренди у правильному харчуванні: плюси індивідуального меню
Привезти додому сьогодні можливо не тільки піцу або бургери, але й більш унікальні страви з ресторану здорової їжі, який вам подобається. Просто відвідайте меню на сайті потрібного закладу, оберіть бажану страву і чекайте, поки вона до вас приїде. Усього через кілька десятків хвилин вишуканий стіл буде на вашому столі вдома. Звичайно, ціна дещо вища, якщо порівнювати з менш корисними піцеріями, але так у вас буде шанс приємно здивувати своїх гостей.
Багато людей з усіх сил намагаються харчуватися максимально правильно і служби доставки негайно зайняли даний сегмент ринку. Детальний підрахунок калорій, енергетичної цінності, як показує практика, зазначено на кожній упаковці із конкретною стравою.
Недостатньо просто заповнити меню, рівною мірою потрібно брати до уваги режим харчування. Фахівці рекомендують вибирати чотириразове харчування кожен день. В той же час, перерви між прийомом їжі повинні складати близько п'яти годин. Це забезпечує максимально легке навантаження на травну систему, і їжа передавати внутрішнім системам та органам максимальну кількість вітамінів та інших поживних речовин. Ввечері приймати їжу слід не пізніше, ніж за кілька годин до відпочинку. У виборі триразового режиму харчування потрібно коректно виділити рівень калорій всіх продуктів. Близько 50 відсотків добової норми калорій повинна прийматися в обідній період. На ранок потрібно приблизно 30 відсотків, а на вечерю - 20відсотків.
Погіршення раціону харчування не менш швидко приводить до негативних наслідків. Отже обов'язково слід спочатку кілька разів подумати над власним раціоном.